Duplicació ADSL Telefónica

Bé, per tal que quedi constància i puguem riure en el futur (perquè espero que aquests amples de banda ens provoquin això més endavant), transcric la carta que hem rebut avui a casa:

JULIO LINARES LÓPEZ
President Executiu
TELEFÓNICA DE ESPAÑA, S.A.U.

Madrid, 18 de juliol de 2005

Benvolgut/uda client/a:

És per a mi una gran satisfacció poder posar-me en contacte per informar-vos que Telefónica de España duplicarà la velocitat de la vostra ADSL, per segona vegada en menys d’un any, de forma gratuïta i sense cap tràmit per la vostra part.

En aquesta ocasió, que s’inicia el pròxim dia 26 de juliol, augmentarem, a més de la velocitat de descàrrega, la velocitat d’enviament d’informació. Això us resultarà especialment útil per a l’ús del correu electrònic i altres aplicacions interactives.

Amb aquesta nova acció, que suposa un pas més en el compromís de Telefónica de España amb el desenvolupament de la societat de la informació, pretenem seguir millorant la vostra experiència de navegació per Internet i satisfer les voltres necessitats en l’univers de serveis i continguts associats a la banda ampla.

Si desitgeu conèixer amb més exactitud la data concreta en què podreu gaudir de la nova velocitat de la vostra ADSL, la podeu consultar d’una forma sencilla a www.telefonicaonline.com

Permeteu-me aprofitar l’ocasió per expressar-vos, una vegada més, el meu agraïment més sincer per haver dipositat la vostra confiança com a client en Telefónica de España, fet que ens anima a millorar les prestacions i la qualitat del nostre servei.

Salutacions cordials,
<–signatura–>

L’enllaç directe per a consultar quan us duplicaràn la línea és aquest:
consultar data de duplicació

A nosaltres, en concret, serà el 29-07-2005, passant de
[512 Kb/s | 128 Kb/s] a [1 Mb/s | 300 Kb/s].

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.